Wiert Leistra

wiert leistra advocaat nijmegenMijn interesse in verjaringsrecht ontstond al in mijn eerste week als advocaat. Ik kreeg een dossier over verjaring van restgroen waarin zich meteen een procedure aandiende. In samenwerking met mijn huidige compagnon, Thijs Liebregts, hebben we deze zaak voor de betreffende gemeente succesvol kunnen afsluiten.

Het verjaringsrecht had mijn interesse gewonnen en de samenwerking met Thijs in dit specialisme kreeg dan ook snel een vervolg. Samen met Thijs heb ik in de afgelopen jaren veel cursussen en trainingen over verjaring verzorgd voor mensen uit de ‘restgroenpraktijk’. Inmiddels heb ik diverse artikelen over dit onderwerp gepubliceerd en heb ik vele geschillen over verjaring behandeld. Daarbij treed ik zowel op voor overheden, als voor ondernemers en particulieren.

Visie

Het bieden van goede bijstand aan u in begrijpelijke taal is mijn doel als advocaat. Met mijn artikelen op deze site wil ik u als lezer op een toegankelijke manier meer inzicht geven in de juridische aspecten van verjaring. Met deze kennis kunt u zelf aan de slag (op eigen risico), of u kunt professionele bijstand inroepen. In een bestuursrechtelijke procedure is bijstand door een advocaat niet verplicht. Van belang is echter wel dat u zich goed laat inlichten over de juridische aspecten van uw probleem.

Werkzaamheden

Ik werk voor alle partijen die in aanraking komen met verjaring. Dat kunnen overheden, ondernemers en particulieren zijn. Ik treed op als advocaat en daarmee tevens als adviseur, onderhandelaar of mediator. Mijn werkgebied beslaat heel Nederland. Telefonisch overleg of contacten per mail maken dat een advocaat niet meer om de hoek gevestigd hoeft te zijn. Bel of mail mij gerust eens om vrijblijvend over uw verjaringsvragen te sparren.