Lisa Witten

lisa witten vastgoed advocaat

Sinds ik advocaat ben heb ik in veel zaken gediscussieerd over het onderwerp verjaring. Zaken over bijvoorbeeld een door verjaring ontstaan recht van overpad, over het verjaren van een vordering tot verwijdering van een boom die te dicht bij de erfgrens staat, of over een in bezit genomen strook grond. De meeste geschillen heb ik voor mijn cliënt goed kunnen oplossen zonder tussenkomst van de rechter, maar ik schroom er ook zeker niet voor om naar de rechter te gaan als dat nodig is.

Ervaring

Mijn praktijkervaring heb ik opgedaan als advocaat vastgoedrecht bij Van den Wildenberg & Van Halder advocaten in Nijmegen. Per 1 oktober 2017 werk ik bij LiebregtsLeistra Advocaten in Nijmegen om daar mijn expertise in (onder meer) het verjaringsrecht in te zetten. Naast mijn opgedane praktijkervaring heb ik recent de specialisatie opleiding Grotius Onroerend Goedrecht gevolgd. Dit betreft een intensieve opleiding met betrekking tot alle facetten van het vastgoedrecht. In deze opleiding is ook uitgebreid aandacht besteed aan het onderwerp verjaring. Net als mijn collega’s, Thijs Liebregts en Wiert Leistra, ben ik dan ook volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Als advocaat vind ik het belangrijk dat mijn cliënt een helder beeld heeft van zijn juridische positie en de haalbaarheid van zijn standpunt. Vaak nadat ik de situatie ter plaatse heb bekeken kan ik u hierover adviseren. Met dit advies kunnen u en ik gezamenlijk een goede strategie bedenken, om het gewenste resultaat te behalen. Mijn ervaring is dat veel mensen een beeld hebben van wat zij willen bereiken, maar dat juridisch essentiële punten vaak vergeten worden. Het is daarom belangrijk dat u zich goed laat informeren. Dit kan via deze website, maar ook door contact met mij op te nemen. Ik denk graag met u mee.